Попіл (2013) всі серії

Мелодрама Попіл (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
28 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
военный, драма, история
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, драма, история «Попіл (2013)»:

Дії інтригуючого фільму відбуваються на території колишнього Радянського Союзу, в 1938 РОЦІ. Головні герої неординарну історію зухвалий злодій Сенька Попіл і молоденький капітан червоноармієць Ігор Петров, якому загрожує неминучий арешт. Але саме у вирішальний момент небезпеки доля підкидає йому можливість уникнути важкої смертельної долі, і перед ним відкривається неймовірно фантастичний шанс змінити хід подій.

Хлопець змінюється з злочинцем одягом, документами і забирає весь злодійський «общак». Але рятуючи своє життя чоловік кардинальним чином змінює не тільки своє звичне існування, але і мимоволі впливає на долю коханої дружини Рити. Жінка в розпачі від всього, що відбувається і прийдешніх змін, які вона поки ще не готова сприйняти. Вона сумує за коханому і вирушає на його пошуки вірячи, що зможе знайти його. Адже так їй підказує серце, яке любить, страждає і чекає коханого. І ось нарешті вона знаходить його, не знаючи, що перед нею зовсім не Ігор, а зовсім незнайомий їй чоловік – Попіл. Як же все складеться все в подальшому? Невже її чекає гірке розчарування після всього пережитого, а може там зародитися нова любов?

Серіал Попіл (2013) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Попіл (2013)» онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Попіл (2013) 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Попіл (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Попіл (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Попіл (2013)