Безцінне кохання всі серії

Мелодрама Безцінне кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 мая 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Безцінне кохання »:

Вітчизняний кримінальний фільм розповідає про колишнього і щасливого афериста, який вирішується на останнє, але велике діло. Воно має поставити остаточну крапку в його авантюрної кар'єрі і принести необхідну кількість грошей. Але все проходить зовсім не так, як планувалося. Ілля давно вже замислювався над тим, що все його існування воно неправильне: обман, ложі, чуже життя. Він втомився від цього лицедійства. Йому хочеться чесного життя, любові і спокою. Ходити постійно на лезі ножа, вже якось набридло. І ось його рішення назавжди зав'язати з криміналом практично дозріло в його свідомості.

Він готовий зробити цей вирішальний для нього крок, який назавжди змінить його життя кардинальним чином. І саме в цей момент він зустрічає саме прекрасне створіння на світі і шалено закохується в чарівну незнайомку. Правда при більш близькому знайомстві з'ясовується, що красуня серйозно хвора і на її лікування потрібно неподьемная суму. Ілля намагається знайти фінансовий джерело і просить його у колишнього приятеля і напарника Юрія. Але чоловік не володіє такими засобами та пропонує товаришеві останню авантюрну схему. Чи погодиться герой вступити на слизький шлях, не знаючи, що його чекає в кінці.

Серіал Безцінне кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Безцінне кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Безцінне кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Безцінне кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Безцінне кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Безцінне кохання (2013)