Сім'я

Фільм мелодрама, комедия «Сім'я »:

У мелодраматичному фільмі розповідається історія успішного підприємця невеликого виробництва комп'ютерних програм Олексія Новікова. Герой перебуває на порозі підписання вигідного контракту з американським партнером Девідом Коті, яке дозволить бізнесменові вийти зовсім на інший рівень перспектив і можливостей. Але на шляху до реалізації заповітної мети, виявилася одна несподівана заковика. Як з'ясовується пізніше для Коті дуже важливо мати справу саме з сімейною людиною. У Олексія не залишається вибору, як збрехати інвестору про те, що у нього є дружина і діти.

Призначено дату прильоту американця в столицю і чоловік наймає дослідну актрису, яка допоможе йому блискуче відіграти спектакль, зображуючи закохану подружню пару. Але в самий вирішальний момент жінка з невідомої причини відмовляється і повертає завдаток. Взяти роль щасливої ​​половини змушена на себе співробітниця Новикова. А йому треба в найкоротші терміни знайти спільну мову з її дітьми і фіктивної тещею, яка не в захваті від цієї авантюрної ідеї. Так чим закінчитися цей фарс? Адже в кінцевому підсумку Льоша зрозуміє, що неможливо зіграти щастя, його потрібно заслужити.

Дивитися фільм «Сім'я » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сім'я онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сім'я дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сім'я онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сім'я (2012)