Родина

Фільм мелодрама, комедия «Родина »:

У Олексія Новікова є своя компанія по розробці комп'ютерних програм і додатків. Для того, щоб збільшити кількість покупців, Олексій хоче укласти з Девідом Коті угоду.

Однак іноземний бізнесмен згоден співпрацювати тільки з сімейними людьми, ким не є Олексій. З цієї причини Новікову нічого не залишається, як придумати для Девіда сім'ю. Через деякий час Девід повідомляє Олексія про майбутню поїздку до нього для особистого знайомства з ним і з його родиною.

Олексій звертається до актрисі для того, щоб вона зіграла роль його дружини. Однак в останній момент його план руйнується. На допомогу герою приходить Олена, працівниця Олексія.

Дивитися фільм «Родина » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Родина онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Родина дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Родина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Родина (2012)