Примарне щастя всі серії

Мелодрама Примарне щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 жовтня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Примарне щастя »:

Тома була переконана, що створила міцну родину, яку не зруйнують перешкоди. У цієї жінки надійний і відданий чоловік на ім'я Степан, чарівний син Льоша, гарна невістка Катерина та загальний улюбленець – маленький онук Андрій. Героїня ніяк не очікувала, що в її житті біла смуга різко зміниться на чорну. Якось Олексій потрапляє у страшну дорожньо-транспортну пригоду. Він дивом залишається жити, але лікарі змушені констатувати, що йому загрожує інвалідність. З'ясовується, що молоду людину можна вилікувати. Та тільки величезні гроші на операцію Тамара не в змозі зібрати за короткий термін.

Більше того, з'ясовується, що чоловік завів собі коханку та таємно перерахував цій жінці, яка має кав'ярню, сімейні заощадження. Оскільки нещодавно Тома втратила роботу, кредит їй не видають. А невістка, яка здавалася такою милою і доброю, в такий важкий період зраджує Олексія і починає пристрасний роман зі своїм босом Дмитром. Катя йде до нового коханого і забирає сина Андрійка в нову забезпечену родину. Потрапивши в один із найскладніших періодів у своєму житті, Тома розуміє, наскільки ілюзорним і тендітним буває щастя. Вона збирає волю в кулак і починає діяти.

Серіал Примарне щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Примарне щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Примарне щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Примарне щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Примарне щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Примарне щастя (2021)