Школа проживання (2010)

Фільм мелодрама «Школа проживання (2010)»:

Герой стрічки – Олексій, подаючий надії амбітний фізик, вірить у свої сили і талант. Олексій змінює рідний Новосибірськ на Підмосков'ї, в надії будувати світле майбутнє і власне щастя. У його мріях – хороший затишний куточок і вдячна праця в дослідницькому інституті. Однак, приїхавши в Підмосков'ї, наївний Олексій розуміє, що обдурять аферистами – в його квартирі влаштувалася якась Валентина, медсестра і досить бойова жінка, з якою Олексій тут же починає конфлікт.

Розгорається неабиякий бій – залучаються сусіди, справу доручають вирішувати адвокатам та міліції. Але у долі власний план – і в гарячій битві раптом виникає ніжне почуття любові. Олексій і Валентина раптово зближуються, проникаючи розумінням один до одного, і історія приймає зовсім несподіваний для них поворот...

Дивитися фільм «Школа проживання (2010)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Школа проживання (2010) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Школа проживання (2010) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Школа проживання (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Школа проживання (2010)