Ти будеш моєю

Фільм мелодрама «Ти будеш моєю »:

Діна - студентка, розумниця і красуня, яка викликає захоплення у сильної статі і неприховану заздрість у жінок. Саме ж чарівне створіння намагається не надавати цьому значення, тим більше, що вона вже зустрічається з добрим і чарівним хлопцем - Дімою, шалено закоханий в неї. Але скоро на факультеті у дівчини з'являється харизматичний Ілля, який відразу запримітив струнку однокурсницю. Звиклий завжди і в усьому бути першим, новачок починає приділяти знаки уваги Діні. Він упевнений, що не залишить шансу своєму супернику в цій гонці. Так і вийшло.

Переможець відбиває свій трофей. У новоспеченої пари закрутилися бурхливі стосунки, після чого улюблена повідомляє обранцеві про те, що вагітна. У хлопців народжується дочка, але Ілля не проявляє особливого інтересу до малятку і кардинально змінюється в гіршу сторону. Він подовгу пропадає невідомо де, приходить за північ і напідпитку, а зради стали нормою його поведінки. Але одного разу чаша терпіння молодої дружини переповнюється, а останньою краплею стає спроба вдарити її. Аби не допустити більше терпіти приниження, вона забирає дитину і йде з дому. Їй здається, що життя звалилася і нічого хорошого з нею більше не станеться. Але випадкова зустріч з колишнім коханим дає їй ще один примарна можливість підніміться духом і почати все з нуля.

Дивитися фільм «Ти будеш моєю » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ти будеш моєю онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ти будеш моєю дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти будеш моєю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ти будеш моєю (2013)