Розумниця, красуня всі серії

Серіал мелодрама «Розумниця, красуня »:

Соня заміжня молода жінка, яку в принципі влаштовувала її особисте життя. Вона завжди любила визначеність і розміреність, тому спокійні і рівні стосунки з чоловіком, без особливих сплеском пристрасті були для неї нормою. Але героїня ніяк не очікувала, що любов, яка неждано увірветься в її звичне існування переверне все з ніг на голову і змінять її сприйняття реальності. Вона заможна дама, трохи за сорок. У сім'ї розкішна квартира і кожен з подружжя успішний і самодостатній.

Найголовнішою людиною для Соні Головіної є її улюблений синочок, якого вона обожнює. А ще важливу частину в її житті займає робота –екскурсовод в Ермітажі. Але навіть незважаючи на матеріальний достаток і багато плюси, вона весь час відчуває, що їй чогось не вистачає для повного стану душевного спокою і справжнього щастя. Одного разу доля зіштовхне його з чарівним і харизматичним ловеласом Олексієм Князєвим. З тієї самої хвилини, як цей веселий оптиміст з'явиться у неї на горизонті, вона пускається у всі тяжкі, згадавши бурхливі студентські роки. Тепер все крім коханого відходить на другий план. Чоловік дізнається про зраду, але намагається зупинити і напоумити Соню, а тієї вже все одно. Вона немов прокинулася після довгих років сну і не бажає більше засипати.

Серіал Розумниця, красуня 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Розумниця, красуня » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Розумниця, красуня 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розумниця, красуня всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розумниця, красуня онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розумниця, красуня (2009)