Дім без виходу всі серії

Мелодрама Дім без виходу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
20 января 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
93 мин.

Серіал мелодрама «Дім без виходу »:

Драматичний серіал розповідає про щасливу сімейну пару – Станіславі і Тіні Кирилловых. Вони талановиті архітектори, які зовсім недавно стали володарями розкішній заміській нерухомості. Цей чудовий будинок мрія, який вони давно бажали. Взагалі всі їх розмірене існування, ідеальні взаємини, матеріальний достаток і розуміння один одного викликає досить завести у оточуючих.

Але самою завзятою сторонньої спостерігачкою за чоловіком і дружиною є близька подруга Тіни – красуня Мар'яна, яка таємно відчуває давню ніжність у Стаса ще зі студентської лави. Тоді вона не ризикнула сказати хлопцеві в своїх почуттях, а він віддав перевагу їй соромливу Тинку. З тих пір спливло багато води. Вона вийшла заміж за Льошу, але свербящая юнацька любов не дає їй спокою. Коли вона бачить разом цю щасливу і милующую подружжя, але ревнощі накриває її з головою. Не знаходячи в собі сили більше терпіти це, вона вирішує будь-якими шляхами зруйнувати цю райдужну гармонію і повернути собі коханого. Але виявляється настільки підступний план готує також і молоденька няня героїв, яка доглядає за дітьми і безповоротно закохана в батька сімейства.

Серіал Дім без виходу 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Дім без виходу » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дім без виходу 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дім без виходу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дім без виходу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дім без виходу (2009)