Ти заплатиш за все (2013) всі серії

Мелодрама Ти заплатиш за все (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 декабря 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ти заплатиш за все (2013)»:

Анна живе в розкішній обстановці свого заміського будинку, разом з коханим чоловіком і дітьми. У цій родині панує розуміння, любов і взаимовыручка при будь-яких обставин. Одне тільки засмучує Аню – це її сестра, яка серйозно хвора. Після обнадійливого курсу лікувальної терапії, за прогнозами лікарів, дівчина повинна була піти на поправку. Але щось пішло не так і пацієнтка помирає саме від того препарату, який рідними і докторами покладалося стільки надій.

Родичка вважає, що в загибелі її близької людини винні некомпетентні медичні фахівці і вирішує покарати їх, оголосивши війну в суді. Фармацевт-вбивця покараний. Він заарештований і вмирає в тюремній камері, а його вагітна дружина, від переживань і відчаю втрачає первістка. Жінка ненавидить Ганну і дає собі слово, що не заспокоїться поки не помститься їй. Вона повинна відчути ту ж біль втрати і зрозуміти, як це нестерпно важко. Героїня перебуває в щастя в лоні родини, не підозрюючи про те, руйнівний і потужний шквал ненависті насувається на її улюблених. Чи зможе вона встояти перед супротивником, яка будь-якими шляхами спробує знищити все те, що їй так дорого!

Серіал Ти заплатиш за все (2013) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ти заплатиш за все (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ти заплатиш за все (2013) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти заплатиш за все (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти заплатиш за все (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ти заплатиш за все (2013)