Гетери майора Соколова (2014) всі серії

Серіал военный, драма «Гетери майора Соколова (2014)»:

Дія гостросюжетного і драматичного серіалу відбувається у вересні 1939 року. ВВВ вже почало своє криваве і тріумфальний хід по Європі. Гітлерівці завойовують одну країну за іншою без особливих зусиль. На кримський півострів прибуває майор розвідки Соколов. Офіцер тут не просто так. Він отримав секретний наказ виявити агентурну мережу диверсантів організації РОВС, якій за отриманими розвідувальним даними керує якийсь штабс-капітан Семенов, відомий також, як Хрест. Двоє чоловіків давно знайомі і є кровними ворогами, готові знищити один одного.

Вона обидва вихідці з дворянського стану, але в далекому 1917 році білі офіцери виявилися по різні сторони барикад. Кожен переслідує свою мету повинен тримати в узді особисті емоції заради поставленої задачі, яка на даному етапі вище амбіцій і бажання помсти. Хрест Соколова вважає зрадником і зрадником Вітчизни, який переметнувся в табір ворога і невідомо, що змусило його прийняти таке рішення. Вони обидва гідні суперники, азартні гравці, які почали партію, де шанси на перемогу у суперників абсолютно рівні. Вони готові пожертвувати заради ідеї своїм власним життям, людьми, адже на кону – Батьківщина, правда у кожного своя.

Серіал Гетери майора Соколова (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Гетери майора Соколова (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Гетери майора Соколова (2014) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Гетери майора Соколова (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гетери майора Соколова (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Гетери майора Соколова (2014)