Вовче сонце всі серії

Мелодрама Вовче сонце  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
29 марта 2017
Країна:
Россия, Беларусь, Украина
Жанр:
драма, приключения
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, приключения «Вовче сонце »:

Михайло Останін безстрашний чекіст, отримує секретне завдання проникнути під чужим ім'ям у стан супротивника. Герою в руки потрапляє важлива ворожа інформація про скорий напад белоэмигрантских військ на червону армію. Надсекретна операція підготовлена за сприяння британської розвідки. Вирішальний удар буде завдано з боку Польського кордону. Тепер героєві потрібно швидко вирішувати, як бути далі з отриманими даними. Дії фільму відбуваються в 1924 році, коли простий народ втомився від безперервної війни і намагається налагодити мирне існування.

Давно відгриміла революція, але для молодої країни Рад важкі часи ще не закінчилися. Міші у що б не стало потрібно запобігти вторгнення противника. Керівництво сподівається на нього. Зараз Останін відомий у Польщі, як Януша Галецький. Йому належить складна місія, не просто проникнути в бандитське угрупування, а постаратися в найкоротші терміни увійти в довіру до злочинних авторитетів і кримінальним елементам, щоб очолити зграю контрабандистів. Далі він повинен буде отримати визнання у начальника розвідки, а потім і стати довіреною особою генерала Ромовского. Схоже для цього завжди усміхненого новоявленого поляка немає нездійсненних завдань.

Серіал Вовче сонце 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Вовче сонце » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вовче сонце 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вовче сонце всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вовче сонце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вовче сонце (2014)