Чуже всі серії

Серіал боевик «Чуже »:

Головну героїню кримінального сюжету, молоду викладачку музики схоже чекають небезпечні пригоди. Правда дівчина про це ще не здогадується. У неї важлива місія, яку вона зобов'язана виконати, давши слово покійної знайомої перед її смертю. Жінці потрібно повернути старовинні діамантові вироби, які вона зберігала з часів Великої вітчизняної війни. І тепер прийшов час передати їх законним власникам.

Вона принципова й чесна особа, яка намагається завжди тримати своє обіцянки. Супроводжувати її в дорозі береться старий приятель її батька, який відноситься до дочки одного, як до власного чаду і звичайно переживає за неї. Тим більше, що коштовності коштують шалених грошей і є ризик стати метою для авантюристів і злочинців. Адже нажитися на чужому добрі, що стоїть ціле стан знайдуться завжди. Тому потрібно діяти дуже обережно і нікому не довіряти. Чого так побоювався чоловік, то і сталося. На шляху у героїв встає бандитське угруповання, яка дізнавшись про дорогих ювелірних виробах вирішують привласнити їх і не важливо, якою ціною. Але тендітна на вигляд красуня виявляється не боязкого десятка, тим більше у неї такий вірний захисник.

Серіал Чуже 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Чуже » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чуже 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чуже всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чуже онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чуже (2015)