Смерть шпигунам! всі серії

Мелодрама Смерть шпигунам!  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
28 серий
Премєра:
18 июня 2007
Країна:
Украина
Жанр:
боевик, детектив, военный
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал боевик, детектив, военный «Смерть шпигунам! »:

1944 рік. Уже тоді багатьом був ясний результат кровопролитної ВІЙНИ. Тоді в білоруських лісах продовжували діяти фашистські лазутчики, влаштовуючи диверсії. Мирні жителі, змучені війною, з нетерпінням чекали визволителів, і коли цей момент настав, їх сподівання виявилися обдуреними. Ворог все ще не здався і веде партизанську діяльність. Знову доводиться побоюватися своїх односельців, які в роки німецької окупації служили поліцаями у нової влади. Перед контррозвідкою ставляться секретна завдання, яке треба виконати за будь-яку ціну. У білоруських лісових масивах кояться дивні речі.

Без видимих причин стикаються залізничні склади, то зникає ціла експедиція геодезистів, а ще пілот, у якого всі показники на прибої в нірці раптом починає втрачати висоту і падати. Смершу капітан отримує надсекретне завдання розібратися в чому справа і в найкоротші терміни виявити на даній території таємного шпигуна. Може хитрий агент умілець має в своєму арсеналі якийсь невивчений газ, який по-особливому впливає на людей і паралізує їхню психіку, що веде до незворотних і трагічних наслідків. Але не тільки це належить з'ясувати героєві, є у нього ще одна важлива місія. Виявити засекречені документи, які планують підкинути німці, щоб скомпрометувати уряд СРСР.

Серіал Смерть шпигунам! 1-26, 27, 28 серія дивитися онлайн всі серії підрят 28 серий

Дивитися серіал «Смерть шпигунам! » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Смерть шпигунам! 28 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть шпигунам! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть шпигунам! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть шпигунам! (2007-2012)