Алекс Лютий всі серії

Мелодрама Алекс Лютий  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
22 июня 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, история
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, история «Алекс Лютий »:

Дія гостросюжетного фільму відбувається в 1975 році. Історія починається з того, що на своїй підмосковній дачі холоднокровно убитий талановитий письменник, який закінчував свій рукопис про фашистського ката – Олександрі Лютому. Але вбивця помилково вважав, що його жертва мертва, виявляється обдурять обставинами. Автор гучного свідоцтва виявляється живий у момент, коли на місце злочину прибуває його близький товариш, начальник спеціального загону МВС генерал Петро Сомів, чия специфіка розшук і затримання військових злочинців.

Чоловік перед смертю встигає повідомити другу, шокуючий і важливу новину – Лютий, якого всі вважали загиблим у далекому 1944 році, живий. Сомов не може повірити у ці відомості, але доручає своєму кращому слідчого – полковнику Єгору Сухарьову, терміново розібратися з цією справою. У помічники професіоналу дають нового співробітника, офіцера Бориса Касьянова. Звичайно все це здається більш, ніж дивно. Невже тоді вбивці безлічі безневинних жертв вдалося вміло всіх обвести навколо пальця і розіграти власну смерть, щоб надалі уникнути покарання. Але чому він з'явився саме зараз?

Серіал Алекс Лютий 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Алекс Лютий » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Алекс Лютий 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Алекс Лютий всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Алекс Лютий онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Алекс Лютий (2020)