Кольє для снігової баби (2007)

Фільм мелодрама «Кольє для снігової баби (2007)»:

Красуня Катерина приїжджає в мальовничі Карпати, намагаючись придушити в собі душевний гнів і рану – зрада коханого. Вона досі не може зрозуміти, як її коханий міг так низько з нею вчинити і відмовитися від неї. Адже вона була готова заради нього на все. Але зараз не хочеться сумувати, тільки відпочинок, веселощі і пора для необдуманих дурниць. Одного разу вона так і надійде, змішує кілька видів міцного алкоголю і відправитися гуляти в нічний і темний ліс. Там з героїнею починає відбуватися щось неймовірне.

Дівчина зустрічає ведмедя шатуна, який, незважаючи на всю дивність веде себе цілком дружелюбно і навіть вкладається спати у Катіних ніг. Юна особа зовсім не боїться хижого лісового господаря. Навпаки, замість того, щоб пуститися в перегони подалі від звіра, вона влаштовується на нічліг поруч з ним. Поки цю картину ідилії не застає молода людина на ім'я Іван, який теж незрозуміло з якої причини опинився в цей опівнічний час в лісових масивах. Ваня хоробрий малий, тому намагається врятувати прекрасну незнайомку від зухвалого тварини, хоча останній навіть не робив спроб – напасти. Але Катя вдячна хлопцю за сміливість і порив. Здається, вона знову знайшла любов.

Дивитися фільм «Кольє для снігової баби (2007)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кольє для снігової баби (2007) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кольє для снігової баби (2007) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кольє для снігової баби (2007) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кольє для снігової баби (2007)