Ялта-45 всі серії

Мелодрама Ялта-45  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 мая 2012
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, военный
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал боевик, военный «Ялта-45 »:

Ялта, 1945 рік. Спеціальні служби Радянського Союзу, Сполучених Штатів і Великобританії з особливою ретельністю готуються до майбутніх важливим подіям, яке увійде на сторінки історії, як конференція в Лівадійському палаці. Саме там має відбутися зустріч глав найсильніших держав планети – Сталіна, Рузвельта і Черчилля. Але все могла б скластися зовсім інакше, якби здійснилися плани засланої диверсійної німецької групи. Тим часом на території Кримського півострова настають неспокійні часи, навіть за мірками кровопролитної війни.

Капітан червоноармійській контррозвідки Олексій Турків, досвідчений слідчий ялтинського відділення карного розшуку Георгій Маркаров і професійний американський агент з російським корінням Джон Уилби всіма силами намагаються запобігти замах на лідерів коаліції, знешкодивши вмілого противника. Вони не бояться ризикувати власними життями, тільки б перешкодити ворогові. Ось тільки секретна місія ускладнюється розбіжностями між особистими колишніми розвідниками з різних країн, які закохуються в одну чарівну дівчину. Тепер починається боротьба не тільки за звання кращого і за залучення уваги чарівної красуні.

Серіал Ялта-45 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ялта-45 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ялта-45 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ялта-45 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялта-45 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ялта-45 (2011)