З чого починається Батьківщина всі серії

Мелодрама З чого починається Батьківщина  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 сентября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал детектив, драма «З чого починається Батьківщина »:

Дія інтригуючого серіалу відбувається в кінці 1980 року. Часи занепаду великої радянської епохи. Попереду вже видніються лихі дев'яності з вітром змін, який змітав усе на своєму шляху. Скориставшись нестабільною ситуацією в країні Рад, американське розвідувальне управління йде на необачний крок, оголосивши нагороду тому, хто надасть секретний список, чинний резидентів СРСР на території західних держав. Тому, хто зважиться здати своїх товаришів по службі обіцяно політичний притулок і 1000000 американських доларів.

КДБ серйозно стурбоване цією обставиною, адже бажаючих може виявитися чимало. Вони вирішують виступити з відповідною авантюрою, підсунувши противнику підставного зрадника, знайшовши серед своїх агентів ідеального кандидата на цю роль. Секретна операція почалася. Тоді ніхто з учасників цього фарсу не міг навіть припустити, що задуманий хід комітетом державно безпеки принесе свої плоди, лише десять років потому. Адже саме тоді співробітник Сполучених Штатів оголосить про те, що спецслужби Америки нелегально контролюю приватне життя не тільки своїх громадян, а й мешканців інших країн.

Серіал З чого починається Батьківщина 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «З чого починається Батьківщина » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал З чого починається Батьківщина 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал З чого починається Батьківщина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З чого починається Батьківщина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » З чого починається Батьківщина (2014)