Тато для Софії (2014) всі серії

Серіал мелодрама «Тато для Софії (2014)»:

Варя трудоголік, якій доводиться годинами проводити на роботі і цей процес ніяк не радує героїню, давно перетворившись для неї в сіру і повсякденну рутину. Вона молода і гарна, а життя проходить повз і на особистому терені все без змін. Дівчина вже зневірилася і не чекає особливих змін. Адже пристрасна і насичене життя, доля яскравих красунь, а її завжди однолітки обзивали «синім панчохою», у якій свої принципи і пріоритети. Може тому Варя ніяк не могла припустити, що з'явився на їх провінційної фірмі, столичний франт Ігор, який приїхав з перевіркою, зверне на неї увагу.

І як би вона не намагалася сказати собі, що це все сон і неправда – реальність виявилася до неї прихильною. Молода особа втрачає голову від кохання і її забирає у всі тяжкі романтична інтрижка. Але скоро все закінчується так само раптово, як і почалося. Їдучи, Ігор недбало запрошує її заїхати, якщо буде в Москві. Тоді він, звичайно, навіть припустити не міг, що Варя настільки сильно закохалася в нього. Що кине все і оговтатися за ним слідом. Ось тільки питання: чи варто було робити такий необдуманий крок? І буде радий улюблений раптової зустрічі? Чим закінчиться ця подорож для рішучої і відчайдушної жінки.

Серіал Тато для Софії (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Тато для Софії (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тато для Софії (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тато для Софії (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тато для Софії (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тато для Софії (2014)