Тонкий лід всі серії

Мелодрама Тонкий лід  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
26 сентября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
49 мин.

Серіал драма «Тонкий лід »:

Ігор Палагін успішний будівельний магнат, який завдяки своєму неабиякому мислення, діловому чуттю і напористому характеру домогтися запаморочливих висот і завидного матеріального достатку. Він цілком задоволений собою і завжди звик тримати все під контролем. Це стосується не тільки відмінно налагодженого бізнесу, але й особистого життя. До цього давно звикла і його дружина, що порядок життя в родині довгі роки диктувався владним і турботливим чоловіком.

Ірина намагалася ніколи не перечити чоловікові, була зразковою дружиною, господинею і виховувала двох синів. Ніхто з героїв і, зокрема, сам Палагін не міг припустити, що його Іра раптово захопиться молодим красенів підприємцем і автогонщиком Андрієм Гаврюшовым. Романтична інтрижка зайде настільки далеко, що перешкодити коханим в їх подальших планах буде вже неможливо. Так Ігор і не звик вирішувати питання на предмет базарних сварок і скандалів. Але цей любовний трикутник повинен зникнути і під силу все змінити, лише самим учасникам. На що здатний кожен з них у своєму прагненні: знайти особисте щастя або зберегти звичний спосіб життя, розмірений і безтурботний.

Серіал Тонкий лід 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Тонкий лід » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Тонкий лід 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тонкий лід всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тонкий лід онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тонкий лід (2015)