Нюхач 2 сезон всі серії

Мелодрама Нюхач 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
58 мин.

Серіал детектив «Нюхач 2 сезон »:

Його звуть нюхач. Ніхто не може відчувати настільки тонко і гостро, як цей герой. Завдяки своєму феноменальному чуттю і неперевершеному нюху він в силах багато чого зрозуміти про те, що відбувалося в період звершення вбивства чи іншого правопорушення.

Також нюхач може розповісти про те, хто що їв і коли, з ким провів ніч, на чиєму боці правда. Цей дар має дві сторони: здається, що здатність допомагає йому, але в той же час вона стає нестерпним. Звичайно, він може допомогти в розкритті найскладніших злочинів, де недостатньо доказів, зрозуміти думки політиків та видатних діячів, бізнесменів і людей з криміналу. Але, з іншого боку, нюхач постійно живе з цим, він вічно відчуває найрізноманітніші аромати і запахи. У нього важкі взаємини з дівчатами і з близькими. Йому неможливо зробити сюрприз, адже він все узнает.Героя неможливо обдурити, адже йому це стане ясно відразу ж ... Часом гамма запахів може перешкодити його зустрічі з дівчиною. Мати таку здатність як у нюхач - ноша важка, але зате і життя більш цікава ...

Серіал Нюхач 2 сезон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Нюхач 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нюхач 2 сезон 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нюхач 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нюхач 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нюхач 2 сезон (2015)