Моя велика сім'я всі серії

Мелодрама Моя велика сім'я  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
4 июня 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Моя велика сім'я »:

У провінційному робочому містечку живе велике сімейство Самокрутовых. Вони добре відомі в своїй окрузі своїми амбіціями і спорами. Але як би не було важко і нестерпно, родичі при будь-яких ситуаціях намагаються зрозуміти і прийняти те, що відбувається. Незважаючи на неоднорідність характерів, вони завжди стоять один за іншого і підставляють плече для підтримки. У цьому сила цієї дивно і дружної сім'ї. Глядач стане свідком багатьох непередбачених подій, які розвиваються в серіалі.

Правда тут будуть два напрямки: детективний і мелодраматичний. У центрі сюжету киплять неабиякі романтичні і палкі пристрасті – любовного трикутника між колишніми однокласниками. Єгору Самокрутову доведеться зовсім не легкий для нього вибір. Він відчуває сильні почуття до Маргарити, своєї першої любові, без якої не може жити. Але у юних закоханих тоді все не заладилося і їм довелося розлучитися. Проходить деякий час, і хлопець одружується. У нього з дружиною мир і повагу, народжується син. А тепер у його розміреному існування знову виникає Рита, яка знову растеребила тільки рану. Вона як нежданий ураган, яка увірвалася в його життя. І як йому вчинити чоловік не знає. Він не може зрадити своїх близьких і зробити їм боляче. І не в силах відмовитися від магнетизму коханої, до якої його так тягне. Який же вибір він зробить?

Серіал Моя велика сім'я 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Моя велика сім'я » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моя велика сім'я 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моя велика сім'я всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя велика сім'я онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моя велика сім'я (2012)