На порозі кохання всі серії

Мелодрама На порозі кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
военный, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, мелодрама «На порозі кохання »:

На дворі 1941 рік. Дія драматичного фільму відбувається на території провінційної села, де киплять неабиякі любовні пристрасті. Головний герой місцевий житель Микола, який мимоволі стає винуватцем серйозної сварки між батьками своєї названої нареченої Анни і закоханої в нього з раннього дитинства Катерини. Невідомо, чим би закінчилася серйозна сварка і взаємо-звинувачення, якщо б трагічне протистояння не перервалося звісткою про початок кровопролитної війни. Колю закликають в числі інших на фронт.

Але вже через деякий час хлопець потрапляє в полон до фашистів. Лише по чистій випадковості йому вдається втекти, після чого він вирішує сховатися в рідному селі. Але вся місцевість вже окупована німцями. Про те, що Коля ховається в лісі, дізнаються: Ганна і Катя. Дівчата не можуть залишити коханого напризволяще в тривожний і небезпечний час. Ризикуючи своїми життями, вони об'єднують зусилля, щоб врятувати коханого. Але незважаючи на всі старання, стримувати емоційний порив, минулі образи беруть вгору і почуття фатального любовного трикутника дає про себе знати в самий невідповідний момент. Чим же закінчиться ця історія? Чи зможе Микола втихомирити своїх жінок, подарувавши кожній надію?

Серіал На порозі кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «На порозі кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На порозі кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На порозі кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На порозі кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На порозі кохання (2017)