Марлен всі серії

Мелодрама Марлен  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
9 березня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Марлен »:

У структурі МУРу, звичайно, немає спецвідділу по розкриттю справ, пов'язаних з шоу-бізнесом і іншими сферами, до яких прикута увага суспільства. Але існує один опер, який займається цим цілеспрямовано. Марлен Симонов - це досвідчений следак старого гарту. Якщо йому говорять: «Вас тільки за смертю посилати», то він парирує «За іншого приводу не виїжджати». За обличием наївного простачка в безглуздому піджаку ховається неймовірна спостережливість, яку він тренував роками. І поступово навчився зчитувати поведінку людей і бачити їх наскрізь.

Наприклад, визначати точно, коли співрозмовник або допитуваний бреше. Та й змусити людину розкрити важливу інформацію на допиті Марлен може без праці. Він став ходячим детектором брехні. Настільки точним, що кілька разів следак жартома називали ясновидцем. Марлена неможливо обдурити. Жартома цей ексцентричний чоловік іноді каже допитуваним, що має алергію на правду, і нібито коли чує щось чесне, то чхає. Це - один з багатьох методів в роботі нестандартного детектива. Співробітник карного розшуку має цілий арсенал нетривіальних прийомів, щоб вивести вбивцю або будь-якого іншого злочинця на чисту воду.

Серіал Марлен 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Марлен » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Марлен 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Марлен всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Марлен онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Марлен (2021)