Я знаю твої секрети всі серії

Мелодрама Я знаю твої секрети  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 апреля 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама...
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама... «Я знаю твої секрети »:

Вміння розпізнавати брехню для деяких професій виявляється досить корисним. Цієї унікальної темі сьогодні присвячується окрема наука. Фахівці пропонують різні методики, що дозволяють дізнатися, чи говорить людина правду чи бреше. Ніна вважається однією з кращих в фізіогноміки. Їй без особливо праці вдається бачити людей наскрізь, за певними критеріями швидко виявити наскільки щирий співрозмовник, намагається приховати щось або просто живе в світі своїх фантазій. Одного разу, пообідавши в ресторані, дівчина знаходить за сусіднім столиком забутий кимось паспорт. У ньому знаходилася записку з номером мобільного телефону.

На другому кінці дроту відповіла жінка, повідомивши, що документ належить чоловікові. Вона зараз може зустрітися і забрати його. Прийшовши в обумовлене місце, Ніна отримує непогану винагороду за знахідку. Варто було їй подивитися на дружину незнайомця, як вона зрозуміла, що її ошукали. З цього дня на головну героїню починається справжнє полювання. Ситуація, що склалася, змушує її звернутися в поліцію. Слідчий Скворцов з недовірою ставиться до розповіді. Думка його змінюється, коли знаходять труп колишнього хлопця заявниці, а незабаром викрадають її маму.

Серіал Я знаю твої секрети 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я знаю твої секрети » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я знаю твої секрети 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я знаю твої секрети всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я знаю твої секрети онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я знаю твої секрети (2016)