Нюхач 1 сезон всі серії

Мелодрама Нюхач 1 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2013
Країна:
Україна
Жанр:
бойовик, драма, кримінал
Тривалість:
45 хв.

Серіал бойовик, драма, кримінал «Нюхач 1 сезон »:

Кожен їх нас відчуває запахи, в той чи іншій мірі. Але бувають люди, у яких почуття нюху розвинене надзвичайно. Ці люди феноменальні. Головний герой - один з таких рідкісних людей. За це його прозвали нюхачі. Його дар допомагає в розслідуванні злочинів, за допомогою нюху він здатний дізнаватися в подіях, які мали місце під час скоєння злочину. До найдрібніших подробиць може розповісти, що людина їла, з ким говорив, де до цього був, а найголовніше - чи є він справжнім злочинцем.

Цей дар, безсумнівно допомагає герою, але тільки в справі. У звичайному житті ця здатність більше отруює йому існування. Звичайно, розкрити злочин сходу, визначити наміри політиків, розпізнати в підприємці шахрая, вивести на чисту воду запеклого бандита - це все добре. Але в повсякденному світі запахи просто переслідують його і не дають спокійно жити. У нюхачі НЕ ладиться особисте життя, втім, як і відносини з рідними. Адже від нього нічого не можна приховати - в сюрпризи і подарунки він здогадується відразу, а брехня - її чує за версту. Запах, будь-який, непримітний, може зірвати побачення або порушити романтику усамітнення. Героя чекає складна, але цікава і повна пригод, життя.

Серіал Нюхач 1 сезон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Нюхач 1 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нюхач 1 сезон 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нюхач 1 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нюхач 1 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нюхач 1 сезон (2013)