Одне тепле слово (2020) всі серії

Мелодрама Одне тепле слово (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 жовтня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Одне тепле слово (2020)»:

Тамара - досвідчений психолог, що працює в телефонній службі довіри. Жінка намагається частіше брати нічні зміни, і не тому, що відчуває обов'язок, це своєрідна віддушина для неї від безперервних сімейних негараздів і з'ясування відносин. У неї з чоловіком Андрієм давній розлад, і ця ситуація лише наростає, як снігова куля. Приватні сварки подружжя відбуваються через племінниці - Марини. Вісім років тому мати дівчинки поїхала на заробітки в столицю і з тих пір її ніхто не бачив. А дівчисько виросла з милою і ніжною, колючим і важким підлітком.

Піклуючись про чужому дитині, подружжя відклали в довгий ящик питання про власних дітей. Одного разу до неї на лінію потрапляє стурбований батько Костянтин, який переживає через який утік сина. З цього дня чоловік і жінка починають частіше спілкуватися, що зближує абсолютно чужих людей. На тлі того, що відбувається в житті Томи з'являється ще одна тривожна дивина. До неї постійно на мобільний телефонує хтось і загрожує її життю. Андрій, який повністю відсторонився від неї і крутить роман із молоденькою коханкою, не поспішає до неї на допомогу. І тоді Костя пропонує сам розібратися з цією ситуацією, і як з'ясовується на це у нього є свої мотиви.

Серіал Одне тепле слово (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Одне тепле слово (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одне тепле слово (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одне тепле слово (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одне тепле слово (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одне тепле слово (2020)