Оптимісти 2: Карибський сезон всі серії

Мелодрама Оптимісти 2: Карибський сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, драма «Оптимісти 2: Карибський сезон »:

У 1961 році при виконанні завдання, поставленого командуванням, в Нью-Йорку досвідчений радянський розвідник Дмитро Нестеров закохується в американську дівчину з російським корінням - Алекс Бредлі. Це почуття взаємне. Однак гарний роман обривається, коли співробітнику вітчизняних спецслужб необхідно спішно повертатися на батьківщину. Минув час, і Дмитро, вже в статусі відставного розвідника, починає нову роботу в аналітичній групі при МЗС. У його коло обов'язків тепер входить налагодження контакту із закордонними ЗМІ.

Дане призначення проходить на тлі історично важливих подій в політиці. Дізнавшись про наявність в Туреччині ракет армії США, Микита Хрущов в якості відповідного жесту розпоряджається перекинути радянську ядерну зброю на дружню Кубу. Відділ, ввірений легендарному Нестерову, втягнутий в епіцентр ідеологічної війни в умовах загрози глобальної війни. Тим часом Бредлі прибуває в Москву з чоловіком Філіпом - знаменитим журналістом зі Штатів. Побачивши після болісно довгої розлуки, Дмитро і Алекс не можуть пригнічувати взаємні романтичні почуття, які з часом тільки посилилися. Пізніше закохані дізнаються, що їхні стосунки вплинуть на долю світу.

Серіал Оптимісти 2: Карибський сезон 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Оптимісти 2: Карибський сезон » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Оптимісти 2: Карибський сезон 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Оптимісти 2: Карибський сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Оптимісти 2: Карибський сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Оптимісти 2: Карибський сезон (2021)