Вчора закінчилася війна всі серії

Мелодрама Вчора закінчилася війна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
15 февраля 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, военный «Вчора закінчилася війна »:

На дворі весна, 1945 року. Люди втомилися від нескінченної кровопролитної війни. До довгоочікуваної Перемоги залишається всього кілька днів, але про це поки мало кому відомо. Все ще продовжують жити в напрузі і слухати кожну новину, яку оголошує зичний голос Левітана. Комусь не пощастило отримати похоронку на рідну людину, а значить залишається надія, що повернеться. Але незважаючи на всю тяжкість відбувається, прекрасний весняний травень несе в собі особливий настрій. Життя триває. Потрібно виходити в поле, орати, сіяти.

Все має йти своєю чергою. У центрі уваги мальовнича село Мар'їно, яка живе своїм звичним життям, чекає з нетерпінням змін на краще. Саме в цьому колгоспі скоро з'явиться принципова і відповідальна комсомолка Катерина. Незважаючи на досить юний вік, дівчина дуже амбітна і вимоглива не тільки до оточуючих, але до себе в першу чергу. Їй належить очолити занепале за роки війни величезне господарство. Швидше за все якби не поява цієї красивою героїні і її призначення на посаду голови колгоспу, не було б і цієї історії. Чи вийде у неї впорається з важливим і нелегким дорученням, які ляжуть на тендітні дівочі плечі?

Серіал Вчора закінчилася війна 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Вчора закінчилася війна » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Вчора закінчилася війна 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вчора закінчилася війна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вчора закінчилася війна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вчора закінчилася війна (2010)