У кожного своя війна всі серії

Мелодрама У кожного своя війна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
15 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный, история
Тривалість:
52 мин.

Серіал драма, военный, история «У кожного своя війна »:

Головні герої зворушливою і майже трагічної історії, прості замоскворецкие пацани, на чию долю випало важкий повоєнний час. Їх дитинство і отроцтво проходить в тісних комуналках, коли не вистачає грошей на їжу і немає достатньо продуктів. Країна тільки намагається оговтатися від кровопролитної війни, ресурсів на все не вистачає. Кримінальний світ намагається скористатися ситуацією, а влада веде відчайдушну боротьбу з негідниками і злочинцями. І ось у цій нічого, розгул злочинності і несправедливості існують відчайдушні підлітки.

Батько Борьки –контужений інвалід-фронтовик, батько Роберта – репресований відразу після перемоги. Саме на тлі всієї цієї безвиході, в столичних нетрях, під п'яний рев і сміх місцевої шпани народжується чисте і прекрасне почуття. Юний Роберт безповоротно закохується в красуню Милку, дочка відомого злочинця. Але хлопчині все рано, хто батьки її обраниці. Поруч з нею вони зовсім іншою: ніяковіє, блідне. Йому хочеться зізнатися їй у своїй любові. Дівчина відповідає йому взаємністю. Але чи вони будуть щасливі? Адже здавалося таке не підходящий час для райдужної романтики і цієї палкої пристрасті.

Серіал У кожного своя війна 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «У кожного своя війна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал У кожного своя війна 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У кожного своя війна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У кожного своя війна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У кожного своя війна (2010)