Снайпери: Кохання під прицілом (2012) всі серії

Серіал драма, военный «Снайпери: Кохання під прицілом (2012)»:

Йшов 1939 рік. СРСР. Катерина романтична комсомолка десятикласниця, яка знайомиться з привабливим німецьким юнаків Олександром. Перша закоханість, чисте і світле почуття. Здавалося, що може перешкодити цим двом бути щасливими і будувати райдужні плани на майбутнє. Адже тоді був підписаний відомий пакт про ненапад на найближчі 10 років між Гітлерівською Німеччиною і Радянським Союзом. Але одного разу Саша раптово зникає. Він поїхав, навіть не попрощавшись з коханою, що було так несхоже назавжди уважного і пунктуального юнака.

Далі буде вже не до романтики. Правда доля знову зіштовхне хлопців на Україні, вже в 1943 році, коли вони опиняться по різні боки барикад. Тоді фашисти окупанти заминируют гідроелектростанцію. Перед червоноармійцями стане нелегке завдання, не допустити цього вибуху. І з одного, і з іншого боку цілодобово чергували снайпери: радянський загін очолювала Катя, а з боку противника – Олександр. Хто з них тоді міг припустити, що життя розіграє такий несамовитий сюжет, коли почуття обов'язку і розуміння, що коханий уже ворог не залишає вибору. Адже в іншому випадку ти зрадник. І все ж деколи серцю не накажеш, навіть незважаючи на те, що війна.

Серіал Снайпери: Кохання під прицілом (2012) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Снайпери: Кохання під прицілом (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Снайпери: Кохання під прицілом (2012) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Снайпери: Кохання під прицілом (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Снайпери: Кохання під прицілом (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Снайпери: Кохання під прицілом (2012)