Рись всі серії

Мелодрама Рись  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
20 вересня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Рись »:

Аня і Марина Рисева дві близькі і нерозлучні подружки, які звикли ділитися найпотаємнішим і всіма дівочими секретами. Вони відчувають спорідненість душ і те, що їм хотілося б пронести свою дружбу через все життя. Адже це було б так здорово. Одного разу юні красуні вирішують відправитися на літні канікули в табір для відпочинку, де доля їм вже підготувала суворе випробування на довгі роки вперед. Там на лазурному узбережжі в романтичній обстановці подруги знайомляться з чарівною та харизматичною, синьоокий Олександром.

Хлопець відразу підкорив серця юних чарівниць. Чи могли тоді подумати старшокласниці, що цей красень Аполлон розіб'є їх дружній тандем, вибравши Аню. Те літо стане фатальним для Марини, яка вперше в житті побачить в близькому їй людині ненависну суперницю. Вона оголосить війну Ганні, яка забрала у неї, на її думку, найкраще, що з нею могло статися. А цього ревнивець пробачити ніяк не може. Чи стане Марина будувати підступи вже колишньої подружки або розсудливість візьме гору, і вона зможе приборкати бурхливі в ній пристрасті і порадіти за Аню. Про це дізнається глядач, додивившись до кінця любовну інтригу.

Серіал Рись 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Рись » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рись 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рись всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рись онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рись (2020)