Будинок Фарфору всі серії

Мелодрама Будинок Фарфору  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
53 мин.

Серіал драма, мелодрама «Будинок Фарфору »:

Дія фільму відбувається в місті Білгород, в 1982 році. Юна героїня Катерина Корольова, по своїй дурості і необачність потрапила в неприємну історію, яка їй загрожує серйозним тюремним терміном. Якимсь недоброзичливцем вміло сфабрикована проти Каті справа в слідчих органах і шансу викрутитися з цього виру у неї практично немає. Дівчина не може придумати нічого кращого, як просто втекти з міста, поки ще не пізно і її не заарештували.

Вона швидко збирає речі і вже на половині шляху до столиці. У Москві заповзятливої красуні пощастило влаштуватися на роботу в відомий на весь СРСР магазин «Будинок порцеляни». Звичайно ніхто тоді з співробітників універмагу навіть і подумати не міг, що за їх владним директором Семеном Гроссманом ведеться цілодобове стеження Комітетом державної безпеки. Керував таємною операцією сам генерал Валерій Лужін. За невідомих обставин Катя і Валера одного разу зіткнутися, і ця зустріч стане для них доленосною. Взаємна любов з першого погляду, але чи є у них майбутнє? Адже коханої є, що приховувати. Чи зрозуміє її Лужін, працюючи в системі про яку люди боялися говорити вголос.

Серіал Будинок Фарфору 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Будинок Фарфору » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Будинок Фарфору 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будинок Фарфору всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будинок Фарфору онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будинок Фарфору (2017)