Нікому не кажи (2017) всі серії

Мелодрама Нікому не кажи (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
3 июня 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Нікому не кажи (2017)»:

Головна героїня фільму "Нікому не кажи" — молода дівчина на ім'я Ганна, яка живе в провінційному містечку і мріє стати відомою письменницею. У гонитві за своєю мрією, Ганна відправляється до Пітера, де вступає на курси і влаштовується на роботу в книжковий магазин. Перебуваючи у своїй стихії Аня закінчує писати власну книгу і відправляє рукопис у видавництво. Незабаром її зауважує директор видавництва Турів, і пропонує роботу у відомого письменника Сольвьева.

Дівчина із задоволенням приймає пропозицію і відправляється в заміський будинок роботодавця. Вона навіть не підозрює, що її життю загрожує небезпека, адже зовсім нещодавно у письменника працювала молода асистентка, яку знайшли мертвою не далеко від дому Сольвьева...

Серіал Нікому не кажи (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Нікому не кажи (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нікому не кажи (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нікому не кажи (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нікому не кажи (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нікому не кажи (2017)