Свєтка (2017) всі серії

Мелодрама Свєтка (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 октября 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
53 мин.

Серіал мелодрама «Свєтка (2017)»:

Світлана — молода дівчина з привабливою зовнішністю, яка мріє стати зіркою. Щоб здійснити своє бажання, Свєтка приїжджає у величезний мегаполіс. Тут, на її думку вона легко знайде щедрого продюсера, який зробить із неї королеву шоу-бізнесу. Раптово її мрія майже здійснилась: світла знайомиться з двома молодими людьми, продюсером і актором.

Костянтин і Олег запросили дівчину взяти участь в новому реаліті-шоу. Свєтка з радістю приймає пропозицію. Наївна провінціалка навіть не підозрює, що її нові знайомі зовсім не ті люди, за яких себе видають...

Серіал Свєтка (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Свєтка (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Свєтка (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Свєтка (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свєтка (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Свєтка (2017)