Слідуючи за серцем (2020) всі серії

Мелодрама Слідуючи за серцем (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 березня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Слідуючи за серцем (2020)»:

Головна героїня драматичного фільму Світлана – відкрита, чарівна і дуже симпатична дівчина, якої катастрофічно не щастить з представниками сильної статі. Вона мати-одиначка і виховує дочку Дашу. Молода жінка зараз наполегливо зайнята пошуками роботи і ось вирушаючи з раннього ранку на чергову співбесіду, вона потрапляє під колеса великовагової фури. Їй дивом вдається уникнути трагічного результату і все завдяки відмінній реакції випадкового свідка сцени, вдівця Олега. Він рятує перелякану Світла від вірної загибелі. За іронією долі благородний рятівник виявляється власником тієї самої будівельної компанії, куди так поспішала Світлана.

Між молодими людьми пробігає іскра симпатії, але роману не судилося початися, так як Олег збирається найближчим часом одружується на своїй подружці. Щоправда це за його сценарієм і планами, а життя давно підготувала абсолютно іншу версію подій, де чоловіка чекають безліч невдач, розчарувань і зрад. І звичайно допомогти всі ці негаразди йому допоможе любов. Можуть випадкові люди стати один одному рідними, пройшовши весь тернистий шлях неприємностей, прикростей до заслуженому щастя і радості.

Серіал Слідуючи за серцем (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Слідуючи за серцем (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Слідуючи за серцем (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слідуючи за серцем (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слідуючи за серцем (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Слідуючи за серцем (2020)