Сонячна злива (2022)

Мелодрама Сонячна злива (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022 18 вересня 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Сонячна злива (2022)»:

Благополучне життя молодої архітекторки на ім'я Марта стрімко зруйнувалося. Спочатку клієнт несподівано відкинув її проект, успіх якого сподівалося начальство. Після цього провалу співробітниця посварилася з босом і звільнилася з роботи, яку кохала. Біда чекала на жінку і в серцевих справах. Виявилося, що чоловік зраджує її з молодою коханкою. Марта хоче відволіктися, змінити обстановку та подумати, що робити далі. Головна героїня вирушає до тихого та затишного пансіонату, розташованого за містом. Прекрасне місце, щоб поринути у свої думки. Туристка познайомилася з Олегом, який також відпочиває тут на самоті.

Між ними починаються романтичні стосунки. Жінка розуміє, що шалено закохалася. Але через деякий час дізнається, що Олег одружений. А дочку цього чоловіка, як з'ясувалося, давно закоханий син Марти. Після відпочинку в пансіонаті на постоялицю чекає безліч випробувань і розчарувань, від яких хочеться плакати. Перешкоди, за яких треба робити важкий вибір, зроблять особу сильнішою. Чи судилося бути разом архітекторці та сім'янинові? Як складатимуться стосунки головної героїні з новим коханим? Як на їхній роман відреагує син жінки?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Сонячна злива (2022)