Пацієнти

Мелодрама Пацієнти  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 марта 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Тривалість:
77 мин.

Фільм драма, комедия «Пацієнти »:

Головний герой мелодраматичного фільму молодий чоловік на ім'я Сергій, який регулярно відвідує кваліфікованого психоаналітика Брюсова. Спеціаліст на кожному сеансі наполегливо вселяє пацієнтові одну єдину думку про розлучення з його дружиною. Він намагається пояснити цю установку тим, що сімейні відносини і цінності це не найважливіше в житті, є маса інших речей, на чому варто зосередити свою увагу. Сам же чоловік вважає, що дружина Олена маніпулює ним і пригнічує в ньому його чоловіче «ЕГО».

Сама ж Олена, яка страждає також нерозумінням з другою половиною, шукає розради в розмовах зі священиком, отцем Сергієм. Священнослужитель в свою чергу вчить парафіянку про те, що вона зобов'язана зберегти сім'ю, так як саме вона є берегинею вогнища і затишку в домі. Пара виявляється по різні сторони барикад, де кожен з фахівців нав'язує їм свою ідеологію і форму життя. Яким рішенням прийдуть провідні персонажі, опинившись під пресом своїх наставників? А не краще розібратися у своїх проблемах і помилки самим, просто поговоривши один з іншим, там, де третього не повинно бути. Чому ж закінчитися розпочате протистояння?

Дивитися фільм «Пацієнти » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Пацієнти онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Пацієнти дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пацієнти онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пацієнти (2014)