Повернення

Мелодрама Повернення  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
88 мин.

Фільм драма, криминал, детектив «Повернення »:

Секретний агент Андрій Томілін вже дванадцять років працює в Сполучених Штатах Америки. Протягом довгого часу йому вдавалося виконувати будь-яку доручену йому завдання на професійному рівні. Керівництво завжди було впевнено в тому, що кожна доручена місія Андрію це вважай 100 відсоткова гарантія впевненості в успіху підприємства. Але під час чергової операції зв'язкова головного героя Поліна грубо порушує інструкцію, що призводить до абсолютно неприємних наслідків для молодої людини. Тепер він розкритий і змушений повернутися якомога швидше на Батьківщину.

Але це не єдина неприємність, яка чекає резидента. Поки він знаходився в довгостроковому відрядженні і служив на благо Вітчизни, померли його батьки, але про це ніхто Томіліну не повідомив. Після грандіозного провалу, керівництво вирішує звалися всю провину на невдачу і грубу помилку на самого співробітника, зробивши з нього козла відпущення. Адже начальство всерйоз вважає, що його можна списати з рахунків, як відпрацьований матеріал. Все що йому залишається за вірну службу: невелика квартира, більше ніж скромна пенсія і листи його рідних, які його так і не побачили перед смертю. Ось тільки одна обставина коробить сина, чому ці самі листи були написані і відправлені вже після їх трагічної загибелі.

Дивитися фільм «Повернення » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Повернення онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Повернення дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Повернення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Повернення (2012)