Андріївський прапор (2020) всі серії

Мелодрама Андріївський прапор (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
13 июля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, военный «Андріївський прапор (2020)»:

Серіал розповість про бравих морських офіцерів, відважно службовці Батьківщині вірою і правдою. Вони безумовні продовжувачі кращих славних традицій Російського флоту і її гордість. Ще Великим Петром Першим прапор з Андріївським Хрестом був проголошений символом військової міці російського флоту. І так протягом 320 років. Головний герой сюжету віце-адмірал Григорій Чорнобаївський, пройшов довгий шлях служінні Вітчизні на Балтійському Флоті. Він шанована і досвідчений офіцер, чесний і принциповий, досягла видимих кар'єрних висот, розуміє, що настав час іти у відставку.

Та й сам він відчуває, що втомився від служби і вирішення життєво важливих проблем, від яких залежать багато людські життя. А тут ще неприємності в родині, які потребують його втручання, терпіння і мудрості. Все дійсно не гладко і цей факт пригнічує Гришу. А тут ще і в єдиного сина Сергія, командира підводного атомного човна виникає проблемна ситуація з особовим складом, що загрожує постійною небезпекою для всього екіпажу. Всі ці події серйозно турбують Чорнобаївського, який звик контролювати все у своєму житті, але зараз доля підкидає чергові випробування, і їх знову прийде долати.

Серіал Андріївський прапор (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Андріївський прапор (2020)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Андріївський прапор (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Андріївський прапор (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Андріївський прапор (2020)