Врятуйте Колю! (2021)

Фільм комедия «Врятуйте Колю! (2021)»:

Батько, який виростив поодинці красуню дочка, ніяк не може змиритися з тим, що вона стала дорослою. Особливо його турбують кавалери, із завидною періодичністю з'являються у його милою дочки. Чи не встигне офіцер відвадити одного хлопця, як його місце займає інший. Чоловік вважає за краще ігнорувати обурення Маші, яка хоче зустріти справжнє кохання. І ось знову герою фільму «Врятуйте Колю» доводиться вирішувати питання за допомогою кардинальних заходів.

Скориставшись службовим становищем, воєнком відправляє чергового кавалера служити на флот. На цей раз терпіння Маші приходить кінець. Дочка влаштовує скандал і заявляє: якщо Коля найближчим часом не повернеться, вона призведе до хати першого зустрічного, за якого вийде заміж. Незабаром вона втілює свої погрози в життя. На порозі стоїть незнайомець, якого дочка називає нареченим. Що в цій ситуації буде робити батько дівчини?

Дивитися фільм «Врятуйте Колю! (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Врятуйте Колю! (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Врятуйте Колю! (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Врятуйте Колю! (2021)