Провінціал (2021) всі серії

Мелодрама Провінціал (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
13 листопада 2021
Країна:
Україна
Жанр:
кримінал
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал кримінал «Провінціал (2021)»:

Микола Семашко працює дільничним в одному невеликому провінційному місті. Завдяки капітанові генерал Фірсов, який був несправедливо звинувачений, уникає влучення за ґрати. За таку важливу допомогу високопосадовець влаштовує Колю в міське управління. Звичайно, це – підвищення у кар'єрному плані. Втім, герой не поспішає радіти. Почавши служити там, Семашко розуміє, що труднощів буде багато. Прийде не лише боротися з представниками злочинної спільноти, а й конфліктувати з колегами, яким не подобається поява Миколи у відділі.

Заслужити на повагу співробітників управління буде вкрай складно. У Семашка чимало неприємностей та вдома. Дружина поліцейського хотіла, щоб той звільнився із правоохоронних структур і зайняв місце у фірмі її тата. Провінціалу необхідно приймати одне з найважчих рішень у своєму житті: або залишатися на небезпечній та нервовій роботі, або йти в іншу, спокійнішу сферу, зруйнувавши кар'єру і зрадивши свої ідеали. Як складеться доля цієї досвідченої поліцейської та відважної людини? Чи зможе він налагодити стосунки з вороже настроєними товаришами по службі? Які небезпеки чекають на цього свавільного і принципового героя?

Серіал Провінціал (2021) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Провінціал (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Провінціал (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Провінціал (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Провінціал (2021)