Загадка для Анни всі серії

Мелодрама Загадка для Анни  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
1 лютого 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, кримінал, мелодрама
Тривалість:
47 хв.

Серіал детектив, кримінал, мелодрама «Загадка для Анни »:

Досвідчений слідчий Ганна Кірєєва працює у відділі під керівництвом підполковника Павла, свого чоловіка. Завдяки своїм навичкам і інтуїції відмінного детектива вона змогла отримати званням капітана і завоювати повагу колег. Останнім часом між чоловіком і дружиною були напружені стосунки. Причина холоду полягала в відсутність дітей, лікарі поставили невтішний діагноз – безпліддя.

Дізнавшись, що Анна не зможе народити дитину, свекруха наполягає на розлученні. Засмучена жінка в останній момент зауважує виїхав на зустрічну смугу автомобіль і завдяки швидкій реакції уникає зіткнення. Машина врізається в дерево, а Ганна поспішає надати першу допомогу. Водій мертвий, жінка у важкому стані, і тільки у 7-ми місячної дівчинки Свєти немає травм.

Через деякий час Анна починає розуміти, що прив'язується до дитини, а у відділ приходить капітан Вадим Терещенко, який займається розслідуванням про зникнення 7-ми місячної Соні Стебловой. Павло переживає за репутацію відділу і вимагає від підлеглих закрити справу і повернути дитину справжнім батькам. Однак Вадим і Ганна вважають, що занадто багато питань, рано робити висновки, необхідно з'ясувати всі обставини заплутаної справи.

Серіал Загадка для Анни 1- 13, 14, 15 серія дивитися онлайн всі серії підрят 15 серій

Дивитися серіал «Загадка для Анни » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Загадка для Анни 15 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Загадка для Анни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загадка для Анни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Загадка для Анни (2019)