Нещасний випадок (2020) всі серії

Мелодрама Нещасний випадок (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Нещасний випадок (2020)»:

Марина Морозова, досвідчений слідчий відділу розслідування вбивств, одного разу поспішаючи у справах, виявляється мимовільною жертвою, на пару з сусідським хлопчиком Михайлом дорожньої пригоди. Водій дорогої іномарки раптово з'явився з-за рогу на великій швидкості і не встиг зреагувати на ситуацію. Як на зло, у Марини немає свідків і камери не зафіксували ДТП. Героїню з Мішею відвозять до лікарні. Хлопчини лікарям насилу вдається врятувати, а сама дівчина серйозно пошкодила ногу і невідомо чи зможе коли-небудь позбутися кульгавості.

Від отриманого стресу на момент зіткнення, вона не запам'ятала ні моделі авто, ні номера, тільки те, що машина була червоного кольору. За фактом наїзду в поліції заводять кримінальну справу. Але один із близьких друзів і колег Морозової передбачає, що це не простий наїзд, а спланований замах. Але хто і чому намагається вбити сіщіці? Згодом припущення справджується, а сама Марія в ситуації, коли вона може довіряти тільки собі. У жінки, що зневірилася все в житті йде шкереберть, і навіть особисте життя руйнується буквально на очах, коли їй так потрібна підтримка близьких.

Серіал Нещасний випадок (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Нещасний випадок (2020)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Нещасний випадок (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нещасний випадок (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нещасний випадок (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нещасний випадок (2020)