Таємні слідчі (2021) всі серії

Мелодрама Таємні слідчі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, история
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
13 хв.

Серіал мелодрама, история «Таємні слідчі (2021)»:

Коли герої дарами війни з небесного патруля на чолі з безстрашною Тун Е розслідують справу про викрадення дівчини, вони стикаються із загадковим молодим чоловіком. Його кров не червоного, а синього кольору, сам він говорить про події чотирирічної давності, як про вчорашні, а ім'я його значиться у списках загиблих.

За всім цим стоїть небезпечний метеорит, що впав на нашу планету чотири роки тому, і загін, відправлений на його пошуки, у складі якого був знайдений хлопець, повністю загинув. Падіння метеорита передбачає катастрофу, але при чому тут герой і як йому вдалося вижити?

Серіал Таємні слідчі (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Таємні слідчі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Таємні слідчі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємні слідчі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Таємні слідчі (2021)