Місячна людина (2022)

Мелодрама Місячна людина (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 липня 2022
Країна:
Китай
Жанр:
фантастика, комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
122 хв.

«Місячна людина (2022)»:

2033 рік. Людям стає відомо, що Планета перебуває у смертельній небезпеці. У будь-який момент на Землю міг впасти метеорит і знищити все живе. Уряд Японії вирішує створити спеціальну команду вчених, які вирушать на Місяць і стежитимуть за астероїдом.

Через вісім років, одна з ракет була збита сонячною бурею зі свого курсу. В результаті цього фрагменти метеорита стали направлятися в бік місячної станції. Команда вчених успішно евакуюється. Але під час хаосу, Юе випадково залишається позаду колег. Він стає свідком, як великий осколок вибухає на Землі і знищує людство.

Юе вважав себе єдиним, хто вижив. Він сильно переживав, що більше ніколи не побачить свою кохану Ма Ланьсін, яка була командиром бази. Однак хлопець не підозрював, що евакуйована група спостерігає за ним по каналу відеоспостереження.

Незабаром Юе дізнається, що частина людей змогла пережити катастрофу, сховавшись у заздалегідь побудованих бункерах. Він ставить перед собою мету повернутися на землю і для цього починає ремонтувати місячну станцію. Несподівано він помічає на території бази кенгуру. Найжахливіше полягало в тому, що тварина була небезпечною й агресивною.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Місячна людина (2022)