Перша дитина (2022)

Мелодрама Перша дитина (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 листопада 2022 року
Країна:
Корея Південна
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
93 хв.

«Перша дитина (2022)»:

Головний герой фільму "Перша дитина" Лі Джин-хан виходить заміж за чоловіка своєї мрії. Через кілька місяців вона дізнається про вагітність. Дівчина продовжує ходити на роботу, але з часом їй стає занадто важко. Вона йде в декретну відпустку, хоча сподівається, що через рік знову повернеться на колишнє місце. Чоловік Лі проводить вдома все менше часу. Поява на світ первістка стає для закоханих справжнім дивом.

Батьки обожнюють малюка, але практично завжди з ним перебуває мати. Вона забуває про власне життя, жертвуючи інтересами та бажаннями. Джин-хан чекає того моменту, коли зможе позбутися проблем, що з'явилися, і зайнятися улюбленою справою. Не так давно дитині виповнився рік. Лі вирішила, що настав день для повернення на роботу. За час її відсутності багато що встигло змінитися. Вона вже не може похвалитися повагою з боку начальства і колег. Поєднувати сімейне життя з важкою рутинною роботою виявилося вкрай складно, але Джин-хан дала собі слово спробувати все налагодити. ...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Перша дитина (2022)