Єдиноріг (2022) всі серії

Мелодрама Єдиноріг (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
40 мин.

Серіал комедия «Єдиноріг (2022)»:

Якщо хочете поринути у світ інвестицій та стартапів, то ця дарама саме для Вас! Вона розповість про відому компанія McCom, яка спонсорує бізнес-початківець. Під її керівництвом знаходиться розумний, але трохи дивний гендиректор Стів, чиї професійні здібності перевершують багатьох підприємців.

Під його крилом знаходиться чудова команда, де кожен наділений унікальними талантами та заслугами, які відомі у великих колах. І навіть незважаючи на різний характер і на різний світогляд команда залишається непорушною та згуртованою!

Серіал Єдиноріг (2022) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Єдиноріг (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Єдиноріг (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Єдиноріг (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Єдиноріг (2022)