Слепой меч (2022)

Мелодрама Слепой меч (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
74 хв.

«Слепой меч (2022)»:

Чен Сяцзи – унікальний майстер бойових мистецтв. Чоловік не має можливості бачити навколишній світ, у цьому полягає його особливість. Все сприймається їм навпомацки, що не заважає ловити злочинців-утікачів. Якось він стає свідком масового вбивства сім'ї виноробів. Вбивця – представник впливової родини Юйвен. Мерзотник ґвалтує Ні Янь – дочку вбитих, дівчина дивом залишається жива, не розуміючи, чи зможе вона дістатися міста.

Сяцзи пропонує нещасній свою допомогу, обіцяючи, що розповість усе, що чув, ось тільки описати зовнішність злочинців не зможе. Юна особа не підозрювала, що довести винність тих, хто має владу, буде непросто. У боротьбі за справедливість майстер бойових мистецтв готовий сам покарати підонка, але тому постійно вдається вислизнути. Поки одна вірить у справедливий суд, другий самостійно вершить правосуддя, оскільки знає, що впливовий вбивця може бути безкарним.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми дорами » Слепой меч (2022)