Честь поліції (2022) всі серії

Мелодрама Честь поліції (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал «Честь поліції (2022)»:

Серіал розповість історії чотирьох молодих людей, які приступають до поліції. Вступаючи до лав служителів закону, кожен із новачків має на меті: хтось втілює дитячу мрію, а хтось іде шляхом батьків. У кожного є своє уявлення про професію, тому всі вони здивовані, коли стикаються з реальністю.

Виявляється, щоб стати добрим поліцейським недостатньо просто ловити злочинців, важливо ще не зламатися під тиском ЗМІ, а також зуміти протистояти начальству та іншим труднощам. Чи зможуть молоді стажери вистояти або розчаруються в обраному шляху?

Серіал Честь поліції (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Честь поліції (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Честь поліції (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Честь поліції (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Честь поліції (2022)